Ταξιδεύουμε με προορισμό τη μαγευτική Αλβανία!

//Ταξιδεύουμε με προορισμό τη μαγευτική Αλβανία!
albania-photos-5

Κλείστε τώρα θέση με την Euro-interlines- Komatas Tours!

Μια σχέση τόσο παλιά όσο η Γηραιά Ήπειρος, συνδέει την Ελλάδα με την Αλβανία προσκαλώντας σας να την ανακαλύψετε!

Σήμερα οι δυο χώρες συνεργάζονται σε πολλά επίπεδα. Από τις μικρό-συναλλαγές μέχρι το χονδρικό εμπόριο και τον τουρισμό. Η Αλβανία πλέον είναι μια χώρα με γρήγορα αναπτυσσόμενη οικονομία, γεγονός που την καθιστά μια από τις πιο περιζήτητες χώρες για ανερχόμενους Ευρωπαίους, και όχι μόνο, επενδυτές.

Αξίζει πριν ταξιδέψετε στην Αλβανία να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες ή να ρωτήσετε το προσωπικό του ταξιδιωτικού μας γραφείου σχετικά την αγορά και τα αξιοθέατα της. Να βρείτε εκείνο το μέρος που θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να εξερευνήσετε απ’ άκρη σε άκρη.

Το νότιο τμήμα της χώρας κατακλύζεται σχεδόν όλο το χρόνο από τις ακτίνες του ηλίου που κατοπτρίζονται στα κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής θάλασσας και του Ιονίου πελάγους. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης συνδυάζοντας θάλασσα και βουνό. Η φύση της αποτελείται κυρίως από αμπελώνες, φρουτοκαλλιέργειες, ποτάμια, λίμνες και βουνά που φτάνουν στα 2,500 μέτρα και μοιάζουν σαν να ακουμπούν απαλά το απέραντο γαλάζιο του ουρανού. Από το βορά μέχρι τον νότο, η αλβανική φύση έχει πολλά να σας δείξει και να σας προσφέρει και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μια από τις λίγες χώρες που έχουν τόσο μεγάλο αριθμό παραγωγής βιολογικών προϊόντων.

Επιπλέον, το ποιοτικό και παράλληλα οικονομικό φαγητό θα σας κάνει να αγαπήσετε την αλβανική κουζίνα που έχει σημαντικές επιρροές από τις μεσογειακές γεύσεις, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε άφθονη ρακί σε κάθε γωνιά της χώρας.

Για να επισκεφθείτε την Αλβανία είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την ταυτότητα σας, η οποία θα πρέπει να είναι και στα λατινικά. Η καλή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, σας προσφέρει ελαστικότητα στη διέλευση σας και στα δύο κράτη χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.