Shkodra

Project Details

Category:

Project Description

Qendra më e madhe ekonomike e Shqipërisë së veriut është Shkodra. Qyteti është i mirënjohur për liqenin e saj të famshëm dhe për vendodhjen strategjike në Ballkanin perëndimor.