Ne udhëtuar me destinacion Shqipërinë madhështore!

//Ne udhëtuar me destinacion Shqipërinë madhështore!
albania-photos-5

Libër tani pozicionin e Euro - interlines- Komatas Tours!

Një mardhënie e vjetër sa vetë kontinenti i vjetëe Europa lidh Greqinë me Shqiperinë dhe ju fton ta zbuloni. Sotë të dy vëndet bashkpunojnë në shumë nivele.

Duke filluar nga shkëmbimet e vogla e deri te tregtia me shumic dhe turizmi. Tashmë Shqiperia është një vend me zhvillim të shpejtë ekonomik, fakt që e bënë një nga vendet më tërheqëse për investitorë Europian dhe jo vetëm.

Ia vlen të udhëtosh në Shqiperi për të kërkuar më tepër informacione ose mund të pyesni personelin e zyrës sonë në lidhje me trgun dhe pikat turistike. Të gjeni atë vend ku do të mund të shplodheni dhe të eksploroni fund e krye.

Pjesa jugore e Shqiperisë përfshihet pothuajse gjat gjithë vitit nga rrezet e djellit që reflektohen ne ujrat e kristalta të bregdetit Adriatik e Ionian. Atje mund të shijoni momonte relaksi duke kombinuar detin me malin. Natyra e saj përbëhet kryesisht nga vreshta, pemë frutore lumenj, liqene dhe male qe arrijne deri në 2500 dhe që duken sikur prekin butë pafundësin e qiellit blu.

Nga veriu deri në jug natyra shqipëtare ka shume tër të treguar e për të ofruar, dhe ia vlen të përmëndet se është një nga vëndet e pakëta që kanë një numër kaq të lartë të prodimit të produkteve bio. Për më tepër ushqimi cilësor dhe ekonomik do t’ju bëjë të dashuroheni pas guzhinës shqiptare që ka influenca të theksuara të shijeve mesdhetare, ndërkohë do të keni mundësin të provoni raki pa fund në çdo cep të vendit.

Për të vizituar Shqiperinë është e nevojshme të keni me vete dokumentin e identifikimit i cili duhet të jetë edhe me shkronja latine. Mardhëniet e mira midis dy shteteve shfaqet edhe ne elasticitetin e kalimit tuaj në të dy vendet pa probleme dhe pa vonesa.