KONTAKTONI

/KONTAKTONI
Adresë

Greqi: Dhilijani 19, 104 37, Athinë

Shqiperi: Bulevardi zogu i pare, nr 39, Tirane

Telefon

GR: +3021052 345 94 / +3021052 222 47

ALB: +35542267224

Kontaktoni me zyrën e udhëtimeve Komatas Tours në Athinë dhe prisni një biletë për një udhëtim unik për në Shqipëri.