Lajm

/Lajm
albania-photos-5

Ne udhëtuar me destinacion Shqipërinë madhështore!

Një mardhënie e vjetër sa vetë kontinenti i vjetëe Europa lidh Greqinë me Shqiperinë dhe ju fton ta zbuloni. Sotë të dy vëndet bashkpunojnë në shumë nivele. Duke filluar nga shkëmbimet e vogla e deri te tregtia me shumic dhe turizmi. Tashmë Shqiperia është një vend me zhvillim të shpejtë ekonomik, fakt që e bënë një nga vendet më tërheqëse për investitorë Europian dhe jo vetëm. Ia vlen të udhëtosh në Shqiperi për të kërkuar më tepër informacione ose mund të pyesni...