TRAGETI

//TRAGETI

Në bashkpunim me kompani të mirenjohur të udhëtimeve me traget Blue Star Ferries zyra e udhëtimeve Euro Ιnterlines – Komatas Tours ju udhëton në të gjithë ishujt e Greqisë. Gjithashtu mund të shijoni një udhëtim të këndshëm e çlodhës drejt Barit e Durrësit më tragetet modern të Ventouris Ferries. Ju ofrojmë edhe paketa të kompletuara për ekskursion dhe udhëtime njëditore per në ishujt e Argosaronikut si Idhra, Egjina dhe Spetses.

Blue Star Ferries Komatas Tours

Keni pyetje ?