BILETA

/BILETA

Prej shumë vitesh Euro Ιnterlines – Komatas Tours gjendet pran jush me qellim tju ofroj çaste të veçanta udhëtimi në çdo periudhë të vitit me çmimet më të leverdisshme në treg.

Përditë kryejmë udhëtime nga Athina drejt të gjitha qyteteve të Shqipërisë, me flotën ton të autobuzëve modern që kanë kushte të përshtatëshme për çdo udhëtim. Për më tepër ne bashkpunojmë me kompani të mirënjohura linjash ujorë dhe ajërore dhe ju udhëtojmë në Shqipëri dhe në ishujt e Argosaronikut në rehati dhe në mënyrë ekonomike.

Stafi i zyrës sonë me profesionalizën por edhe me dashuri për udhëtimet, eshte në dispozicionin tuaj që t’ju propozojnë paketa të plota pushimesh që përshtaten me kërkesat dhe dëshirat tuaja.

Merrni biletën tuaj me destinacion Shqiperinë e pazbuluar dhe Greqinë e unike dhe përjetoni një eksperiencë të veçantë udhëtimi.

TRAGETI

Në bashkpunim me kompani të mirenjohur të udhëtimeve me traget Blue Star Ferries zyra e udhëtimeve Euro Ιnterlines – Komatas Tours ju udhëton në të gjithë ishujt e Greqisë.

Greqi - Shqipëri

Stafi i zyrës sonë me profesionalizën por edhe me dashuri për udhëtimet, eshte në dispozicionin tuaj që t’ju propozojnë paketa të plota pushimesh që përshtaten me kërkesat dhe dëshirat tuaja.

Keni pyetje ?