Agjencia e udhëtimit EuroInterlines – Komatas Tours ka qenë aktive në këtë zonë për më shumë se 10 vjet dhe specializohet në transportin midis Greqisë dhe Shqipërisë, me qira të autobusëve, me qira të mini-ve, ekskursione, udhëtime të lira. Duke vazhduar përpjekjet tona për të përmirësuar dhe përmirësuar vazhdimisht shërbimet tona, ne po lansojmë rrugë të reja për të sjellë Shqipërinë së bashku me Anglinë dhe Gjermaninë.

Zyra jonë është e vendosur në Greqi, në qendër të Athinës dhe në Shqipëria në qendër të Tiranës, në bashkpunim me shoqeri të mirënjohura të transportit ujor dhe ajëror (me traget dhe aeroplan) ju çon ne çdo cep të Evropës në çdo periudhë të vitit. Personeli i zyrës sonë është në gjendje tju jap oferta të plota për çdo udhëtim me linja ajërore dhe ujore. Për më tepër kemi edhe një flotë bashkohore autobuzash për transport pasagjerësh për të patur udhëtim të rehateshme, me biletat më të lira në treg.

Bileta trageti

Në bashkpunim me kompani të mirënjohura të linjave të trageteve, ju ofrojmë eksperiencë ëndrash me udhëtime për në Idhra, Egjina, Spetses, Bari dhe Durrës.

Udhëtime me autobuz.

Çdo ditë ka një nisje të autobuzavë bashkohorë drejtuar për të gjitha qytetet e Shqipërisë.

Dhënje me qira të mikrobuzave.

Mërrni edhe ju një mikrobuz luksoz me qira nga zyra jonë dhe jetoni çaste te paharrueshme me shokët dhe familjen tuaj.

Transportit

Në mënyrë të menjëherëshme dhe plotësisht të sigurt ju dërgojmë dhe ju presim në çdo pikë, në Athinë ose në Shqipëri.

0
SHTETE
0
DESTINACIONET
0
PASAGJER

Destinacionet Kryesore

Tirana
Tirana

Qyteti më i madh dhe kryeqyteti i Shqipëris, me arkitekturë të frymëzuar nga kultura perëndimore...

Më Shumë
Shkodra
Shkodra

Qendra më e madhe ekonomike e Shqipërisë së veriut është Shkodra. Qyteti është i mirënjohur...

Më Shumë
Elbasani
Elbasani

Në bazë të censusit të fundit të popullsis, Elbasani ka 128.150 banor dhe është një...

Më Shumë
Durrësi
Durrësi

Qyteti mirëpret portin më të madh të vendit dhe është njëkohësisht edhe qyteti i dytë...

Më Shumë
Çmimet Më të mira.

Përjetoni një eksperiencë unike me zyrën e udhëtimeve Euro Ιnterlines – Komatas Tours me destinacion Shqipërin me vetëm 25 €.

Destinacione

Me nisjë të përditëshme për në ishujt e gjirit të Argosaronikut, brigjet e Italisë dhe qytetet magjike të Shqipërisë do të udhëtoni në çdo periudhë të vitit.

Veçori

Euro Ιnterlines – Komatas Tours është një prej zyrave të udhëtimeve më të mirnjohura në Shqipëri dhe në Greqi.

Shërbime të veçanta

Udhëtoni me siguri të plotë drejt qyteteve të Shqipërisë, me të gjitha kushtet bashkohore dhe me çmimet më konkuruese në treg.

Keni pyetje ?