ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

/ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Εδώ και χρόνια το ταξιδιωτικό πρακτορείο Euro Ιnterlines- Komatas Tours βρίσκεται κοντά σας, με σκοπό να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές όλες τις εποχές του χρόνου στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Καθημερινά εκτελούμε δρομολόγια λεωφορείων από Αθήνα προς όλες τις πόλεις στης Αλβανίας, με τον πλήρη στόλο υπερσύγχρονων λεωφορείων που διαθέτουμε για άνετες εξορμήσεις. Συνεργαζόμαστε, επίσης, με γνωστές εταιρείες έκδοσης ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων σας και ταξιδεύουμε στην Αλβανία και τα νησιά του Αργοσαρωνικού με απόλυτη άνεση και οικονομία.

Το προσωπικό του γραφείου μας με επαγγελματισμό, αλλά και με αγάπη για τα ταξίδια είναι στη διάθεσή σας για να σας προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που προσαρμόζονται με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Προμηθευτείτε το δικό σας εισιτήριο με προορισμό την ανεξερεύνητη ομορφιά της Αλβανίας και τη μοναδικότητα της Ελλάδας και ζήστε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία!

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία ακτοπλοϊκών δρομολογίων Blue Star Ferries το ταξιδιωτικό γραφείο Euro Ιnterlines- Komatas Tours σας ταξιδεύει σε όλα τα νησιά της Ελλάδας.

ΕΛΛΑΔΑ- ΑΛΒΑΝΙΑ

Το προσωπικό του ταξιδιωτικού γραφείου Euro-interlines- Komatas Tours, μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με λεωφορείο από την Ελλάδα προς την Αλβανία.

Έχετε απορίες;